Pop-up Turku alkaa ma 18.4.2016

Haku Pop-up Turun liiketiloihin on ollut viikon auki, ja hakemuksia on tullut yli viisikymmentä. Mahdollisuus työskennellä samassa tilassa usean eri toimijan kanssa on saanut pienyrittäjät hakemaan aktiivisesti tiloja. Haku on käynnissä koko huhtikuun ajan.

Pop-up Turku on saanut ensimmäisen hakuviikon aikana runsaasti hakemuksia tämän kevään liiketiloihin. Hakemuksia on tullut enimmäkseen pienyrittäjiltä ja vaihtelevilta aloilta. Huhti- ja toukokuun aikana tullaan näkemään ainakin designtuotteita, upeita vaatteita ja taidetta. Pop-up Garden tulee toimimaan kevään hankkeen keskiönä, sillä tilassa voi toimia jopa seitsemän toimijaa saman katon alla.

– Turun  Nuorkauppakamarin Joonas Suominen kertoo, että Pop-up Turku toivoo edelleen hakemuksia mukaan hankkeeseen, sillä Pop-up Garden mahdollistaa suuren määrän toimijoita. Tänä vuonna hankkeessa on myös mukana uusia yhteistyökumppaneita, jotka tarjoavat yrittäjille loistavia apuja kivijalkaliiketoiminnan aloittamiseen.

Yritykset ja yhteisöt voivat hakea liiketilaa pop-up-käyttöön 1-7 päivän ajaksi ilman vuokrakustannuksia. Tilaa voi hakea sähköisen hakulomakkeen avulla osoitteessa www.popupturku.com. Sivuilla voi tutustua tarkemmin tämän vuoden liiketiloihin.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA