Turun Nuorkauppakamari on Turun alueella johtavassa asemassa sekä vastuullisissa asiantuntijatehtävissä toimivien alle 40-vuotiaiden kehittymis- ja johtamiskoulutusjärjestö sekä verkosto. Joukossamme on niin yrittäjiä, pk- ja suuryrityksissä kuin julkishallinnon parissa työskenteleviä henkilöitä, joita yhdistää rakkaus Turkuun ja halu kehittyä ihmisinä ja johtajina.

Toimintamme koostuu verkostoitumisen lisäksi mm. ajankohtaisiin teemoihin liittyvistä tilaisuuksista ja projekteista sekä johtamiseen ja työelämään pureutuvista koulutuksista. Teemme yhteistyötä alueen elinkeinoelämän ja yritysten, korkeakoulujen, Turun kaupungin sekä Turun Kauppakamarin kanssa.

Turun Nuorkauppakamari on perustettu vuonna 1957 ja sillä on 80 jäsentä, n. 70 senaattoria (=ikuisen jäsenyyden saavuttanutta kunniajäsentä) ja laaja alumniverkosto.

Turun Nuorkauppakamari on valtakunnallisen keskusjärjestön, Suomen Nuorkauppakamarit ry:n jäsen. Keskusjärjestö on puolestaan kansainvälisen kattojärjestön, Junior Chamber International Inc:n, jäsenjärjestö.

Turun Nuorkauppakamari ry
PL 113, 20101 TURKU
Perustettu 1957
Puheenjohtaja 2022 Jussi Karonen
Yhdistyksen kotipaikka on Turku ja toimialue Turun talousalue