Kampanja starttaa Yrittäjän päivänä 5.9.2016. Pop Out Turku on fyysinen ja sähköinen kirja turkulaisista yrittäjätarinoista. Tarinoita on 15 ja ne kertovat heittäytymisestä, yrittäjyydestä ja kansainvälistymisestä. Teoksen tarkoituksena on esikuvien ja tarinoiden avulla rohkaista ja kannustaa yrittäjyyteen ja kansainvälistymiseen.

Pop Out Turku on Turun Nuorkauppakamari ry:n voittoa tavoittelematon projekti. Projekti toteutetaan lähes kokonaan vapaaehtoistoimin. Projektin kustannukset syntyvät ammattikirjoittajien käytöstä, taitosta ja painosta. Joukkorahoituksen avulla pyritään tarjoamaan mahdollisimman monelle ainutlaatuinen tilaisuus olla osa yrittäjyyteen innostavaa projektia. Joukkorahoitukseen on koottu neljä erikokoista pakettia, joissa on erilaiset näkyvyysmahdollisuudet ja sisältö paketin suuruuden mukaan. Hyvinkin pienellä panostuksella voi osallistua. Siinäkin suhteessa osallistumisen kynnys on pyritty jättämään mahdollisimman matalaksi. Varmista oma paikkasi tämän vuoden huippuprojektissa www.popout.fi

Fyysisen ja sähköisen kirjan lisäksi oheismateriaalina käytetään paljon videoita. Tarinat ovat ammattilaisten kirjoittamia ja tarinoiden keskiössä on Turun seutu ja sen vaikutus kuljettuun matkaan. Yrittäjän oma heittäytyminen ja Turusta maailmalle ponnistaminen on kaikkia tarinoita yhdistävä tekijä. Joukkorahoituksen tavoitteena on kerätä 25 tuhatta euroa. Sillä summalla projekti toteutetaan täydessä laajuudessaan. Mikäli tavoitteesta mennään yli, lisätään fyysisen kirjan painosta ja oheismateriaalia. Jos jäädään alle, toteutetaan projekti hieman suunniteltua suppeampana.

Henkilöt yritysten takana ovat:
Noora Keskievari, OneMind Dogs
Saku Koivu, urheilija
Merja Scharlin, Yosa
Marcus Honkanen, Bents Honkanen Rosenkranz International Executive Consultants
Keijo Ketonen, TS-Yhtymä
Barun Bashyal, Smartmobe
Tiina Veijonen, Irokeesi
Pekka Vainonen, Valvova
Kari Salmela, Hesburger
Tuomas Wuoti, Walkbase
Aleksi Kiviniemi, Turun Teräskaluste
Riia Sandström ja Jenni Jalava, Martinex
Ismo Kauppinen, Gasera
Miika Heikkinen, Northern Works
Nina Arvonen ja Jaana Kotro, FLS Finland

Lisätietoja antavat
Tomi Virtanen, Pop Out Turku -projektipäällikkö, puh. 040 564 9450
Daniela Knif-Kiviniemi, Turun Nuorkauppakamarin puheenjohtaja 2016, puh. 040 739 4239

Pop Out Turku teos