Turun Nuorkauppakamarin Pop-up Turku ‑hanke starttaa toukokuussa. Hankkeen tavoitteena on elävöittää kaupungin keskustaa hyödyntämällä keskusta-alueen tyhjiä liiketiloja.

Vaikka varsinaisia valintoja liiketilojen luovuttamisesta ei ole vielä tehty, on yhteistyöstä sovittu jo kahden hyväntekeväisyysjärjestön kanssa. Lastenklinikoiden Kummit ry sekä Pekka Hyysalon luotsaama FightBack ovat hankkeessa mukana.

‒ Vaikka Kummit onkin vahvistanut toimintaansa Varsinais-Suomessa, meillä ei ole mahdollisuutta avata omaa tilaa täällä paikallisesti. Pop-up Turku -hankkeen myötä voimme kertoa näkyvämmin toiminnastamme Tyksin lapsi- ja nuorisopotilaiden hyväksi, Lastenklinikoiden Kummien toimintaa Varsinais-Suomessa koordinoiva Saara-Sofia Sirén kertoo.

Pekka Hyysalon FightBack-brändi tukee hiihtFightBack ja Kummito-onnettomuudessa loukkaantuneen Hyysalon oman kuntoutuksen lisäksi tulevaisuudessa myös muiden päävammasta kärsineiden urheilijoiden toipumista.

‒ FightBack-pipot olivat heti menestys, ja olemmekin laajentaneet tuotevalikoimaa aikamoisesti. On hienoa päästä kokeilemaan tuotemyyntiä omassa tilassa, Hyysalo kommentoi.

Vielä ei ole tiedossa, mihin pop-up-tiloihin Kummit ja FightBack saavat tuotteensa näytille. Yksi asia on kuitenkin jo varma.

‒ Myyntiin tulee Kummien ja FightBackin yhteistuote FightBack-nalle, Sirén ja Hyysalo nauravat.

 

Lisätietoja antavat

Joonas Suominen, Turun Nuorkauppakamarin yhteysjohtaja, joonas@joonassuominen.fi,
puh. 0400 782 838

Janne Puurunen, Turun Nuorkauppakamarin puheenjohtaja, janne.puurunen@vire.fi,
puh. 044 700 5602