Turun kehittäjä

Perinteinen Turun Kehittäjä järjestetään uudistuneella formaatilla perjantaina 7.11.2014 Mauno Koivisto-keskuksessa (Tykistökatu 6). Tapahtuma on Turun seudun elinkeinoelämän vuoden kohokohta, jossa kokoonnutaan yhteen paitsi inspiroitumaan ja verkostoitumaan myös pohtimaan konkreettisia toimia itsensä, oman organisaationsa ja koko Turun seudun kehittämiseksi. Tapahtumassa jaetaan Turun Kehittäjä-palkinto ja järjestetään Turun Tulevaisuuden Kehittäjä startup-kilpailu.

Tänä vuonna panostamme erityisesti valtakunnan kovimpiin puhujiin. Keynoten tulevat pitämään mediapersoona, kasvuyrittäjä Arman Alizad (lisätietoja) sekä muxlim.comistaan tunnettu palkittu startup-yrittäjä Mohamed El-Fatatry (lisätietoja). He tulevat kertomaan oman kasvutarinansa ja kannustamaan turkulaista elinkeinoelämää kasvuun. Lisäksi olemme varanneet aikaa kysymyksille ja vastauksille, jotta pääsemme kunnon keskusteluun heti tapahtuman alusta alkaen.

Lisätiedot http://www.turunkehittaja.fi.

Turun Kehittäjä-palkinnosta:
Turun Nuorkauppakamarin vuodesta 1988 jakama tunnustus myönnetään vuosittain yksityishenkilölle, ryhmälle, yritykselle tai yhteisölle, joka on yhteiskunnallisesti merkittävällä tavalla lisännyt elinkeinoelämän ja muiden yhteiskuntatahojen aktiivista yhteistyötä ja vaikuttanut positiivisella tavalla Turun kehittämiseen.

Turun Tulevaisuuden Kehittäjä-kilpailu:
Turun tulevaisuuden kehittäjä on startup-kilpailu, joka järjestetään nyt kolmatta kertaa. Turun seudulta ponnistavat yritykset tai henkilöt voivat osallistua kilpailuun lähettämällä minuutin videon omasta ideastaan 7.10.2014 mennessä.

Turun kehittäjä-tapahtuman pääyhteistyökumppanina toimii vuosina 2012-2014 Turku Science Park.