Suomen nuorkauppakamarit ry – vaalikokous 2017

Kohtaamisia taloudessa – kylmästä lämpimäänlogo_vk2017_pinkki

Suomen nuorkauppakamareiden strategiassa vuoden 2017 painopisteenä on erityisesti työelämätaitojen kehittäminen. Suomen nuorkauppakamarit haluaa luoda parempaa johtajuutta ja työelämää jäsenten avulla, yhdistää liike-elämän, hallinnon ja aktiiviset kansalaiset sekä tehdä projekteja, jotka tukevat talouskasvua, investointeja sekä Suomessa tuotettavaa osaamista ja palvelua. Tavoitteena on myös rikastaa jäsenten ajattelua ja laajentaa ymmärrystä.

Kiss My Business on kaikkea tätä, ja enemmän. Ymmärryksen laajentamiseksi ja ajattelun rikastamiseksiolemme valinneet laajan kattauksen puhujia eri aloilta, kulttuurista koodaukseen. Haluamme tarjota eläviä esimerkkejä siitä, miten mahdottomasta taloustilanteesta ponnistetaan menestykseen hylkäämällä monia eri aloille tyypillisiä toiminnan perusperiaatteita, kaatamalla raja-aitoja ja turvautumalla out of the box -ajatteluun. Miten yhdistetään ennakkoluulottomalla tavalla yhteen asioita, joita moni olisi vielä hiljan pitäneet yhteen sovittamattomina? Miten mahdollistetaan uudenlaiset organisaatiorakenteet, sekä luodaan poikkeuksellisen suuren vapauden ja vastuun kautta vaikuttavaa talouskasvua? Kiss My Business on kaikkea tätä, joten pysy kuulolla, kun julkistamme ohjelman!

Kiss My Business koulutuksissa tullaan tekemään myös business hackathonia, jossa valikoitu ryhmä tai tiimit saavat todellisia (yritysten kasvua tai kehittymistä hidastavia) haasteita. Hackathonissa ideoidaan, testataan ja kilpaillaan siitä, kuka keksi parhaimmat ratkaisut haasteen selättämiseksi. Ratkaisu luovutetaan yritykselle ja he toteuttavat sen halutessaan. Tämä lisää kamariprojektina paikallista liiketoimintaa ja kasvua sekä opettaa osallistujat nopeatempoiseen ideointiin, tiimityöskentelyyn ja ratkaisujen muodostamiseen.

Linkit:

Kiss My Business www-sivut

Kiss My Business rekisteröityminen

Kiss My Business FB-sivut


Lisätietoja antaa:

Raikko Kavisto
Projektijohtaja
p. 040 744 7259
raikko.kavisto@turku.fi