Turun Nuorkauppakamari ry hakee uusia jäseniä. Hakuaika päättyy 31. elokuuta 2016. Tarkat hakuohjeet saa yhdistyksen kotisivuilta osoitteesta www.jciturku.com.

Turun Nuorkauppakamarin jäseniksi voivat hakea nuorkauppakamaritoiminnasta kiinnostuneet, alle 40-vuotiaat jo opintonsa päättäneet ja työelämään siirtyneet henkilöt, jotka toimivat johtavassa asemassa, vaativissa asiantuntijatehtävissä tai muissa vastaavissa tehtävissä. Hakijan on asuttava, hänen työpaikkansa sijaitsee tai hän vaikuttaa muutoin vahvasti Turussa. Turun Nuorkauppakamari toivoo jäseniksi hakevilta kiinnostusta ja valmiutta aktiiviseen yhdistystoimintaan.

Turun Nuorkauppakamari on Turun talousalueella elinkeinoelämän tai julkisen sektorin palveluksessa toimivien, aktiivisten henkilöiden kehittymis- ja johtamiskoulutusjärjestö. Nuorkauppakamaritoiminta vaikuttaa yhteiskuntaan positiivisesti kehittämällä nuorten aikuisten johtamistaitoa, sosiaalista vastuuta, yrittäjyyttä ja kansainvälisyyttä. Nuorkauppakamari on tarkoitettu kaikille alle 40-vuotiaille itsensä kehittämisestä ja kouluttamisesta kiinnostuneille. Laaja jäsenkunta Suomessa sekä kansainvälinen toiminta luovat hyvät mahdollisuudet oman kontaktiverkoston laajentamiselle. Turun Nuorkauppakamari on valtakunnallisen keskusjärjestön, Suomen Nuorkauppakamarit ry:n jäsen. Keskusjärjestö on puolestaan kansainvälisen kattojärjestön, Junior Chamber International Inc:n, jäsenjärjestö. Yhdistyksen kotipaikka on Turku ja toimialue Turun talousalue.

Viime vuosina Turun Nuorkauppakamari on ollut esillä erityisesti palkitun Pop-up Turku -hankkeen tiimoilta. Hankkeen viimeisin tapahtuma oli heinäkuussa Vähätorilla pidetty uudenlainen kulttuuritapahtuma Warm-up Ruisrock. Turun Nuorkauppakamari on toiminut myös alullepanevana tahona The Shift -tapahtumassa. Kamari on järjestänyt kahdesti Logomossa 7.-luokkalaisille suunnatun Urapolku-tapahtuman, ja tänä vuonna se julkaisee turkulaislähtöisiä kansainvälisiä yrittäjyystarinoita esittelevän Pop-out Turku -teoksen. Kamari jakaa myös vuosittain Turun Kehittäjä -palkinnon. Ensi vuonna se järjestää Suomen nuorkauppakamareiden kansallisen vaalikokouksen teemalla ”Kiss my Business”.

Turun Nuorkauppakamarin jäseneksi haetaan täyttämällä yhdistyksen kotisivuilta saatava jäsenhakulomake, joka toimitetaan jäsenvalintatoimikunnan puheenjohtajalle 31.8.2016 mennessä. Vuoden 2017 uudet jäsenet valitaan lokakuussa 2016 pidettävässä jäsenvalintakokouksessa. Hakemukseen tarvitaan suosittelijoiksi kaksi Turun Nuorkauppakamarin jäsentä tai senaattoria. Jäsenten ja senaattorien nimet on julkaistu kotisivuilla olevassa jäsenluettelossa. Jäsenyydestä kiinnostuneet hakijat, jotka eivät tunne sopivia suosittelijoita, voivat ottaa yhteyttä jäsenvalintatoimikunnan puheenjohtajaan Janne Puuruseen (puh. 040 5587 987, janne.puurunen@jci.fi).

Lisätietoja Turun Nuorkauppakamarista, sen toiminnasta ja jäsenhausta saa osoitteesta www.jciturku.com/jaseneksi/.

 

Lisätietoja antaa:
Jäsenvalintatoimikunnan puheenjohtaja Janne Puurunen, puh. p. 040 5587 987
Puheenjohtaja Daniela Knif-Kiviniemi, puh. 040 739 4239