Turun Nuorkauppakamari ry hakee uusia jäseniä. Hakuaika päättyy 31. elokuuta 2015. Tarkat hakuohjeet saa yhdistyksen kotisivuilta osoitteesta www.jciturku.com.

Turun Nuorkauppakamarin (NKK) jäseniksi voivat hakea nuorkauppakamaritoiminnasta kiinnostuneet, ensisijaisesti vuosina 1979–1986 syntyneet henkilöt, jotka toimivat päättävässä tai johtavassa asemassa, vaativissa asiantuntijatehtävissä tai muissa vastaavissa tehtävissä. Hakijan tulisi asua tai hänen työpaikkansa tulisi sijaita Turussa. Turun NKK toivoo jäseniksi hakevilta kiinnostusta ja valmiutta aktiiviseen yhdistystoimintaan.

Turun NKK on Turun talousalueella elinkeinoelämän tai julkisen sektorin palveluksessa toimivien, aktiivisten henkilöiden kehittymis- ja johtamiskoulutusjärjestö. Nuorkauppakamaritoiminta vaikuttaa yhteiskuntaan positiivisesti kehittämällä nuorten aikuisten johtamistaitoa, yrittäjyyttä ja kansainvälisyyttä. Nuorkauppakamari on tarkoitettu kaikille alle 40-vuotiaille itsensä kehittämisestä ja kouluttamisesta kiinnostuneille. Laaja jäsenkunta Suomessa sekä kansainvälinen toiminta luovat hyvät mahdollisuudet oman kontaktiverkoston laajentamiselle. Turun NKK:n kotipaikka on Turku ja toimialue Turun talousalue. Yhdistys on valtakunnallisen keskusjärjestön, Suomen Nuorkauppakamarit ry:n jäsen. Keskusjärjestö on puolestaan kansainvälisen kattojärjestön, Junior Chamber International Inc:n, jäsenjärjestö.

Kuluneen vuoden aikana Turun NKK:n tärkein hanke on ollut Pop-up Turku -tapahtuma, jonka tavoitteena on elävöittää Turun kaupallista keskustaa (www.popupturku.com). Hanketta jatketaan vuoden aikana.

Turun NKK:n jäseneksi haetaan täyttämällä yhdistyksen kotisivuilta saatava jäsenhakulomake, joka toimitetaan jäsenvalintatoimikunnan puheenjohtajalle 31.8.2015 mennessä. Vuoden 2016 uudet jäsenet valitaan lokakuussa 2015 pidettävässä jäsenvalintakokouksessa. Hakemukseen tarvitaan suosittelijoiksi kaksi Turun NKK:n jäsentä tai senaattoria. Jäsenten ja senaattorien nimet on julkaistu kotisivuilla olevassa jäsenluettelossa. Jäsenyydestä kiinnostuneet hakijat, jotka eivät tunne sopivia suosittelijoita, voivat ottaa yhteyttä Turun NKK:n puheenjohtajaan Janne Puuruseen (puh. 044 700 5602) tai jäsenvalintatoimikunnan puheenjohtajaan Jaakko Saareen (puh. 040 519 0761).

Lisätietoja Turun NKK:sta, sen toiminnasta ja jäsenhausta saa osoitteesta www.jciturku.com.

Lisätietoja:
Puheenjohtaja Janne Puurunen, puh. 044 700 5602
Jäsenvalintatoimikunnan puheenjohtaja Jaakko Saari, puh. 040 519 0761

Jäsenhaku 2015